Aerial Yoga

Body & Mind Center heeft de primeur in Friesland!!!
De nieuwste trend overgevlogen uit Amerika. Letterlijk, want met Aerial Yoga wordt je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht.
vakantiejaar 2103 364
In deze vorm van yoga wordt je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht. Door te werken in en met het doek maakt het enerzijds de houdingen makkelijker waardoor je de ruimte krijgt om volledig je spieren te rekken, terwijl anderzijds andere houdingen de uiterste concentratie van je spieren vragen om in balans te blijven. Het resultaat is dat je goed de verdieping kunt ervaren in de yogahoudingen.
De les is een combinatie van kracht, souplesse, balans en uitdaging. Je ervaart aan het einde van de les de ultieme ontspanning. Je voelt je voldaan en kom je helemaal tot rust.

De les is voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet nodig. Trek makkelijk zittende kleding aan een t-shirt met lange of korte mouwen en draag geen sieraden.

aerialyoga2    foto 5

Vanaf 10 november 2018 en vanaf 2 maart 2019, wordt er vijf weken op zaterdagochtend Aerial Yoga gegeven van 10:30-11:45 uur door Angela vd Burgt.
De kosten voor dit blok is €55,- voor 5 lessen!
Opgeven kan nu al!