Agenda

Zondag 15 december
WINTERWORKSHOP YIN & MEDITATIE

79c8b433-2bdc-4f8e-a19f-013b0048f89e
In de winter keert de natuur naar binnen. Ook wij hebben meer yin, rust en slaap nodig. Deze workshop geeft je een ontspannen en rustig moment in deze tijd van het jaar.
Lees meer

 

 


Vrijdag 13 december
WORKSHOP BALANS IN GEVEN EN NEMEN

Balans geven en nemen
Als vrouw hebben we vooral geleerd om te geven. Als we te veel geven lopen we leeg. Je kunt het vergelijken met een fontein. Als de waterbakken gevuld zijn, kan de fontein stromen, geven. Zij kan geven door eerst te ontvangen.
lees meer

 


Zondag 22 december
DUBBEL YIN GELUK MET LIVE MUZIEK

vrijmets1
Deze extra lange yinyoga met live muziek staat in het teken van de winter. De energiebanen die bij dit seizoen horen zijn de blaas en de nieren. De winter is de meest verstilde periode van het jaar en daarom is yin yoga nu het ideale moment om te beoefenen.
lees meer:

 


Zondag 27 december
AFTER CHRISTMAS YINYOGA MET GEMBERPAKKING

IMG_8235
De kerstdagen toch net wat te veel gegeten? Wil jij je lichaam op een gezonde manier schoonmaken kom dan meedoen met deze extra lange yinyoga gericht op het ontgiften van het lichaam. Om te eindigen met een nierpakking van  gember.
Lees meer:

 


Zondag 5 januari 2020
HET LICHT VAN BEWUSTZIJN

buddhaStart je dag met mediatie en afstemming op bewustzijn. Houd jij je bezig met de vragen: Wat is de waarheid? Wie ben ik? Wat is vrijheid? Verlang je naar innerlijke vrede? Op vier zondagochtenden richten we ons op meditatie, zelfonderzoek en dompel je jezelf onder in Stilte!
Lees meer

 

 


Zondag 26 januari 2020
DUBBEL YIN GELUK MET HEALTHY LUNCH

IMG_8246
Volgens de traditionele Chinese geneeswijze staan in de winter de blaas en nieren centraal. Het is in deze periode goed om deze twee meridianen extra te stimuleren met yinhoudingen.
Lees meer:

 

 


Zondag 26 januari
YOGA NIDRA, ook wel SLAAPYOGA

IMG_8301

Een moment van ontspanning vinden is in de moderne tijd waarin we leven soms niet zo gemakkelijk. Het leven gaat snel, vaak té snel. Zo snel dat we onszelf geen tijd meer gunnen om tot rust te komen. Yoga Nidra brengt je op een relatieve snelle manier tot diepe ontspanning.
Lees meer: