Agenda

IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS, ZIJN ALLE REGULIERE LESSEN , WORKSHOPS EN TRAININGEN OP HET MOMENT GECANCELD. ER WORDEN SNEL WEER NIEUWE DATA GEPLAND.

TOT DIE TIJD KUN JE ONLINE YOGALESSEN VOLGEN!

Zondag 22 maart
MEDITATIE WORKSHOP
IMG_8569In theorie klinkt meditatie eenvoudig, maar in de praktijk is het vaak een uitdaging. We zijn allemaal op onze manier druk. In deze workshop leer je de beginselen  van mediteren en ontdek welke manier van mediteren het best bij jou past.
Lees meer:

 

 

 


Zondag 1 maart start
MINDFULNESS TRAINING
MF!

Mindfulness leert je in het hier-en-nu te leven. Zo kun je meer ontspannen en genieten van het dagelijkse leven. Mindfulness helpt je stress aanzienlijk te verminderen. deze training zorgt ervoor dat je veel meer tijd gaat ervaren en  maakt korte metten met onrust.
Lees meer:

 


 

Zondag 8 maart

YOGA NIDRA, ook wel SLAAPYOGA

IMG_8301

Een moment van ontspanning vinden is in de moderne tijd waarin we leven soms niet zo gemakkelijk. Het leven gaat snel, vaak té snel. Zo snel dat we onszelf geen tijd meer gunnen om tot rust te komen. Yoga Nidra brengt je op een relatieve snelle manier tot diepe ontspanning.
Lees meer:

 

 


Zondag 15 maart
STRESS RELIEF DAG
IMG_8627Een dag waar jij kunt ervaren hoe het voor je lichaam en geest is om met te veel spanning, zorgen en stress rond te lopen. Maar vooral wat je kunt doen om je stress-niveau te verlagen zodat jij eerder de signalen herkent en jij weer het middelpunt in je eigen leven wordt.

Lees meer:

 

 


Zondag 5 april 2020
DUBBEL YIN GELUK MET HEALTHY LUNCH

IMG_8246Volgens de traditionele Chinese geneeswijze staan in de lente de galblaas en lever centraal. Het is in deze periode goed om deze twee meridianen extra te stimuleren met yinhoudingen.
Lees meer: