Agenda

 


 

Zondag 13 oktober
MINDFULNESS INTRODUCTIECURSUS

MF!Mindfulness leert je in het hier-en-nu te leven. Zo kun je meer ontspannen en genieten in het dagelijkse leven. Mindfulness helpt stress verminderen en leert je gedachtenpatroon doorzien.
Daarnaast krijg je een betere concentratie en kan het slaapproblemen verhelpen.
Lees meer:

 

 


Zondag 13 oktober
MYO YIN
yin yoga
MyoFascial release (MFR) zijn stretchingtechnieken met als doel de spanning en eventuele pijn te verminderen, waardoor je vrijer kunt bewegen. Myo yin is een combinatie van MFR en yinyoga. Door deze twee technieken te combineren kunnen ze elkaar versterken.
Lees meer:

 

 


Zondag 27 oktober
YOGA NIDRA, ook wel SLAAPYOGA

IMG_8301Een moment van ontspanning vinden is in de moderne tijd waarin we leven soms niet zo gemakkelijk. Het leven gaat snel, vaak té snel. Zo snel dat we onszelf geen tijd meer gunnen om tot rust te komen. Yoga Nidra brengt je op een relatieve snelle manier tot diepe ontspanning.
Lees meer:

 

 


Zondag 24 november
DUBBEL YIN GELUK MET HEALTHY LUNCH

IMG_8246Volgens de traditionele Chinese geneeswijze staan in de herfst de longen en de dikke darm centraal. het is in deze periode goed om deze twee meridianen extra te stimuleren met yinhoudingen.
Lees meer:

 

 


 

Zondag 1 december
AERIAL YIN & RELAX
restorative2
Bij deze milde variant van Aerial yoga hangt het doek vlak boven de grond. Bij Aerial yin nemen we de tijd om in de houding te komen, de houding aan te passen aan de behoeften van ons eigen lichaam en een aantal minuten in de houding te blijven.
Lees meer: