Aerial Yoga

Body & Mind Center heeft de primeur in Friesland!!!
De nieuwste trend overgevlogen uit Amerika. Letterlijk, want met Aerial Yoga wordt je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht.
vakantiejaar 2103 364
Aerial Actief
In deze vorm van yoga wordt je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht. Door te werken in en met het doek maakt het enerzijds de houdingen makkelijker waardoor je de ruimte krijgt om volledig je spieren te rekken, terwijl anderzijds andere houdingen de uiterste concentratie van je spieren vragen om in balans te blijven. Het resultaat is dat je goed de verdieping kunt ervaren in de yogahoudingen.
De les is een combinatie van kracht, souplesse, balans en uitdaging. Je ervaart aan het einde van de les de ultieme ontspanning. Je voelt je voldaan en kom je helemaal tot rust.

Aerial Relax
De ontspannende variant van de Aerial yoga met het doek vlak boven de grond. Het doek helpt je verschillende houdingen toegankelijker te maken, door een deel van het lichaamsgewicht te dragen, waardoor de houding minder intens wordt. Er wordt tijd genomen om in de houding te komen, de houding aan te passen aan de behoeften van ons eigen lichaam om vervolgens een aantal minuten in de houding te blijven.
aerial angela
De lessen zijn voor iedereen toegankelijk, ervaring is niet nodig. Trek makkelijk zittende kleding aan een t-shirt met lange of korte mouwen en draag geen sieraden.

aerialyoga2    foto 5

Op vrijdag 15 december is er een workshop Aerial Relax in het Body & Mind Center

Tijd: 19:30-21:30 uur
Kosten: €30,00

Heb je interesse kun je je nu al opgeven!

Opgave kan via: Angela van de Burgt, 06-14105054 of info@angelayoga.nl