Yin/Yang

Yin & Yang yoga

Yin en Yang zijn twee kanten van dezelfde medaille. Het één kan niet bestaan zonder het ander. Zoals de dag niet kan bestaan zonder de nacht en zoals warmte niet kan bestaan zonder kou.
Zo ook heeft het lichaam enerzijds baat bij dynamische beweging die goed is voor de doorbloeding en energiestroom in het spierweefsel, voor de coördinatie en voor het hart. Anderzijds vaart het lichaam ook wel bij statische, rustigere vormen van beweging die goed zijn voor het stimuleren van het bindweefsel, die kalmerend werken op het zenuwstelsel.

yogazoom1

In deze yogales combineren we het beste van twee werelden. het eerste deel van de les gebruiken we om het lichaam rustig te laten bewegen. Eventuele onrust kan zo een weg vinden om het lichaam te verlaten. In een rustige flow bewegen we door de toegankelijke houdingen heen met daarbij ook aandacht voor de ademhaling. In het tweede deel van de les gaan we steeds meer op zoek naar de verstilling en rust in de yin-houdingen. We keren meer naar binnen en nemen de tijd om in de houdingen te zinken en berusten.

Elke vrijdagochtend wordt deze les verzorgt door Angela van de Burgt.
De les start van 10:30-11:45 uur
Je bent van harte welkom.
angela2

Bij vragen kun je contact opnemen met: info@angelayoga.nl of bel: 06-14105054