Agenda

YOGA NIDRA
zondag 8 oktober 2023

IMG_8301

Een moment van ontspanning vinden is in de moderne tijd waarin we leven soms niet zo gemakkelijk. Het leven gaat snel, vaak té snel. Zo snel dat we onszelf geen tijd meer gunnen om tot rust te komen. Yoga Nidra brengt je op een relatieve snelle manier tot diepe ontspanning.
Lees meer:

 


ZWANGERSCHAPSYOGA

Vanaf december 2023

zwangeryogaEen les met zachte yogahoudingen die fijn zijn om te doen tijdens je zwangerschap. klachten als slapeloosheid, lage rugpijn, harde buik kunnen verdwijnen doordat je lichaam sterker  wordt en er tegelijkertijd ontspanning ontstaat.

Lees meer:


STRESS RELIEFDAG

Zondag in november 2023
Een hele dag bezig met ontstressen. Hoe is het voor je lichaam en geest om met veel zorgen, stress en spanning rond te lopen. Hoe ontstaat het, maar vooral hoe kom je er van af. Een lichaamsgerichte workshop met veel  inzichten. Hoe ‘pak’ je stress aan en hoe laat je het ‘los’. 

Lees meer:


WORSKHOP ADEMHALING
Najaar 2023
Adem, je kunt er niet genoeg van krijgen, denk je? Maar weet je dat 80 % niet goed ademt. Vaak te veel voor de activiteit waar je op dat moment mee bezig bent. Een interessante workshop die een inkijkje geeft in jouw manier van ademen.

Lees meer: