Adem analyse

Het analyseren van de ademhaling

Onze huidige ademhaling voorziet in een soort patroon. Jouw manier van ademen geeft letterlijk en figuurlijk informatie over hoe jij jezelf ziet en hoe je het leven waarneemt en daarop reageert.

IMG_9273

Onze ademhaling geeft een duidelijke reflectie van wat jij met je energie doet. De kunst en de wetenschap van het ontdekken en begrijpen van de directe relatie tussen je ademhaling en je leven, wordt de analyse van de adem genoemd. Deze ademanalyse levert ook de nodige richtlijnen op om je ademhaling opnieuw te trainen.

De analyse van de ademhaling is de eerste stap naar een ‘vrijer en gezonder leven’. Je zult je bewuster worden van jouw manier van ademen. Je gaat dit ervaren op zowel lichamelijk, emotioneel en mentaal vlak. Een goede ademhaling verzacht lichamelijke klachten, maakt je mentaal sterker en draagt bij aan een fit en energiek leven.

Korte ademanalyse:
Wil jij inzicht in jouw manier van ademen. Met een korte ademanalyse van circa 30 minuten krijg je al veel te weten over de manier hoe jij ademt. Ik geef je tips mee en eventueel een kleine oefening die je in het dagelijkse leven in kunt zetten.

Adem coaching sessie:
Bij een uitgebreide adem coaching sessie wordt door middel van een intake en een ademanalyse gekeken welke adem- en coaching methode het beste bij jou past.Tijdens deze sessie gaan we dmv de ademanalyse vaststellen wat de patronen zijn en krijg je oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan om die patronen te doorbreken, die jou in de weg zitten. Ik werk met verschillende ademtechnieken en samen bekijken we welke techniek het beste aansluit bij jouw wensen en lichamelijke gesteldheid.

Voor wie is dit geschikt:
Voor iedereen die op zoek is naar meer “adem” en “lucht”.
Voor diegene die zich wil verdiepen in zijn of haar gezondheid en wil weten hoe het met jouw eigen ademhaling gesteld is.
Maar ook bij klachten zoals:  Burn-out, slapeloosheid, weinig energie, stress, hyperventilatie, kan een andere manier van ademen jouw al heel veel meer lucht geven.

De kosten voor een korte ademanalyse is €38,- voor circa 30 minuten.
De kosten voor een volledige ademcoach sessie van circa 60 minuten is €75,-