Stress Relief Yoga

Stress is een veelvoorkomend probleem in onze samenleving, het is zelfs beroepsziekte nummer 1! 1 op de 6 Nederlanders krijgt in zijn leven te maken met overspannenheid, burn-out of andere stress gerelateerde klachten.
Heb je het gevoel dat je te weinig tijd in een dag hebt, loop je vaak achter de feiten aan en kun je wakker liggen met het idee dat je morgen weer aan het werk moet of nog een hele lang dag voor de boeg hebt? Dit kost je letterlijk veel energie!
stress-relief-tricks-er-doctor-01       IMG_1106

Wil jij je energieniveau weer op peil brengen na een dag hard werken of in het algemeen? Deze vorm van yoga ondersteunt het natuurlijk proces van het lichaam om te ontspannen. Stress Relief yoga is een combinatie van ademhalingsoefeningen icm vinyasa easy flow yoga, meditatie en yin yoga (yoga waarin je het bindweefsel in je lichaam herstelt, mobieler en soepeler maakt). Tijdens de les wordt er dieper in gegaan op stress en hoe je de spanning er af kunt halen. Je leert je lichaam beter kennen en voelt waar je spanning opbouwt in je lichaam en hoe je die spanning weer los kunt laten, zodat je steeds meer in balans komt en de touwtjes weer in eigen handen krijgt!

Stress Relief Yoga is laagdrempelig en toegankelijke voor iedereen die zich meer in balans wil voelen en beter om wil gaan met de drukte en stress van alle dag!
IMG_9527

Wanneer:  Zaterdag vanaf najaar 2023
Tijd:           9:00-10:15 uur
Kosten:     € 47,- of €13,50 per keer.

Wil je hier aan mee doen kun je je daar nu al voor opgeven!
TIP: Deze lessen kunnen ook gegeven worden binnen bedrijven!