Ademcoach

ONZE ADEM GENEEST

IMG_9277

Er is een nieuw geneesmiddel op de markt. Het vermindert geestelijke spanning vrijwel onmiddellijk en verzacht lichamelijke pijn. Het maakt je alerter, verhoogt je concentratievermogen, heeft een gunstig effect op je bloeddruk en de aanmaak van cortisol (ons stresshormoon). Tevens  is het heilzaam voor ons immuunsysteem, werkt goed tegen angsten, stress, depressie, slapeloosheid, druk op de borst en darmproblemen. De meeste mensen die het gebruiken zweren erbij en kunnen niet meer zonder. Het is ook nog gratis. Het zal vast geen verrassing zijn als ik zeg dat het de zuurstof om ons heen is! Als je die op een goede manier leert gebruiken zal je merken dat het snel resultaat geeft. Je zult je vrijer en vitaler voelen, leer je meer in het hier – en – nu te leven en houd je meer energie over aan het einde van de dag. De adem kun je gebruiken om positieve emoties te krijgen.

Adem is, naast licht, het belangrijkste in ons leven; Het geeft levensenergie. De meeste mensen gebruiken hun adem niet optimaal. Miljoenen mensen hebben een verkeerde ademhaling en 80% van de mensen gebruikt maar 30% van zijn totale ademcapaciteit, ademen oppervlakkig en onregelmatig. Vaak ademen mensen niet volledig uit, terwijl dit zo belangrijk is, want bij het uitademen laat je gif/afvalstoffen vrij, wat zorgt voor rust in je geest.
Je adem beïnvloedt alles. Je lichaam, dus ook je psychische gezondheid. Je adem is onlosmakelijk verbonden met je gemoedstoestand, het weerspiegelt onze emoties. Zo kunnen we ademloos luisteren, zuchten van wanhoop, bijna stikken van woede. Maar als je ontspannen bent dan merk je je adem nauwelijks op, zo gemakkelijke gaat het.
Je kunt het ook omkeren; met je ademhaling kun je je emoties beïnvloeden.