Coaching via hNLP

            “Als je doet wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat  je altijd hebt gekregen”

IMG_9245

Coachen via hNLP (humanistic Neuro Linguïstisch Psychologie) is dé manier om een blijvende verandering in jezelf te bewerkstelligen, je doelen te bereiken en effectiever te functioneren. Door inzicht te krijgen in je vaste patronen kun je ze gaan onderzoeken en daar waar nodig veranderen. De belangrijkste methode die je daarbij kan helpen is inzicht te krijgen in jouw denk-en zienswijze. Door een realistische kijk op jezelf, met  jouw mogelijkheden en beperkingen kan coaching m.b.v. hNLP daadwerkelijk jouw manier waarop jij in het leven staat veranderen.

Wat gebeurt er: Je creëert meer keuzemogelijkheden en je komt volledig in jóuw kracht. hNlp zal jou levenshouding veranderen, je kunt makkelijker en sneller problemen oplossen. Je leert hoe je een belemmerende overtuiging om kunt zetten in een krachtige versterkende overtuiging. Je leert om onbewuste processen/denkwijzen te herkennen en om te buigen. Je ontdekt jouw passie en jouw missie in je leven en je krijgt handvatten om je kansen beter te benutten.

                        “Energie stroomt waar aandacht naar toe gaat

Door wie: Harriët de Bruin, (Master Practitioner coach en hNLP internationaal gecertificeerd trainer)

harriet2015
Als observerend coach vertel ik wat ik zie tijdens de individuele persoonlijke gesprekken. Je krijgt daardoor inzicht in jouw manier van denken en zien en krijg je de ruimte om zélf te ontdekken hoe jij daar mee om kunt gaan op een manier die voor jou prettig is. Je leert je gedachtes, gevoelens, overtuigingen en gedragingen herkennen en die zo te veranderen dat jij sterker en vol zelfvertrouwen jezelf in deze wereld zet.
Door het aanreiken van verschillende hNLP technieken krijg je meer inzicht in jouw mogelijkheden waarmee jouw belemmerende gedachtes worden weggenomen en het jou daardoor meer ruimte en meer keuzemogelijkheden biedt.

Nieuwsgierig: Bij een gratis telefonische intake kijken we samen of deze manier van werken bij jouw past en aansluit bij jou hulpvraag. Tevens kun je meteen checken of er een klik is en of je een coaching gesprek aan wilt gaan.
Het persoonlijke coaching gesprek duurt circa een 60 minuten.
Door de coronamaatregelen geef ik mijn coaching gesprekken tegenwoordig tijdens een wandeling van circa anderhalf uur voor €75,-.
Wandel je een keertje met mij mee?

Wanneer maak je gebruik van een observerend coach die werkt met hNLP:
– Wil je  met meer passie in je leven staan?
– Zoek je naar inspiratie, verdieping en ontwikkeling?
– Stuit je in de praktijk geregeld op problemen die je graag wilt verhelpen?
– Wil je meer inzicht in jouw manier van denken en je bewust worden van je positieve en
negatieve gedachtes?
– Wil je meer zelfvertrouwen en je belemmerende overtuigingen om kunnen zetten in een meer krachtige en versterkende overtuiging?

Bel me dan voor het maken van een afspraak! 06-21491407
of mail me via harriet@bodymindcenter.nl