Nieuws


WEER VOLOP BUITEN YOGALESSEN 

IMG_3233       IMG_2824
We hebben al een vele mooie zomerse dagen gehad en zijn er ook al veel buiten yogalessen gegeven. Eén van mijn leukste bezigheden omdat je buiten in de natuur zoveel gemakkelijker contact kunt maken met je “bewust-zijn”. Je zintuigen worden meer geprikkeld en die helpen je om elke keer weer terug te gaan naar het hier-en-nu.

Weet je dat in de natuur zijn;

Een positief effect heeft op je vermogen om te focussen,
Je immuunsysteem een boost geeft
Helpt tegen stress en pijn
Je creatief maakt, je energie geeft en zorgt voor een betere nachtrust

Ervaar zelf wat een buiten-yogales met je doet. Ruik de geur van het gras of het water, voel de wind door je haren, de zon op je huid en je voeten op de aarde. In connectie met de elementen zal je merken dat je ook meer in verbinding bent met jezelf- en met anderen.
De yoga is toegankelijk voor iedereen, in verbinding met jezelf op je yogamat en de natuur.

IMG_8631            yoga1
Wanneer:  Woensdag 15  augustus
Tijd:           8:30 – 10:00 uur
Waar:         Bij de Gravinnepoel. De locatie is in Uitwellingerga aan de Eastwei. Je rijdt achter Uitwellingerga langs voorbij “Het hart van Friesland ‘ heb je de poel aan na circa 400 meter aan de rechterkant.
Kosten:    €10,- per les, graag contant en gepast betalen. Hiervan gaat een gedeelte naar het goede doel, dit jaar doneer ik aan de Maarten van der Weijden Foundation die de 11-stedentocht zwemt die in augustus plaatsvindt.

Meenemen: trek eventueel laagjes kleding aan (is het warm kun je altijd wat uittrekken) en je eigen matje. Mocht je die niet hebben geef het dan aan mij door, neem ik er één voor je mee.

Je kunt je ook opgeven om een persoonlijk bericht te ontvangen,  zodra ik een buiten yogales geef, krijg je dan bericht. Ook wordt het vermeld op deze site en op Facebook.
Meer info bij Harriët de Bruin, 06-21491407, harriet@bodymindcenter.nl 

MAARTEN VAN DER WEIJDEN FOUNDATION
Ik sponsor dit jaar de zwem 11- stedentocht waar Maarten van der Weijden van 18 t/m 20 augustus alle 11- steden zwemmend af wil leggen.
Dus hoe meer deelnemers er mee doen, hoe meer wij kunnen doneren!
maarten vd w

Kijk ook eens op de site van Riemke bij de Leij, zij heeft les in ons centrum en zal een gedeelte met Maarten mee zwemmen tijdens de 11-stedentocht. Wil jij haar steunen, Klik op deze link.https://www.11stedenzwemtocht.nl/actiepagina/?ira-action=collect_page/view/bf52ee0a-07ad-496c-81fd-a47e727c7ba6


*Juni 2018*
Doordat we al vele zomerse dagen hebben gehad waarin ik al mooie en speciale buitenlessen heb kunnen geven, hebben we met z’n allen al veel geld ingezameld voor de Maarten van der Weijden Foundation.
Het Body & Mind Center Sneek heeft vandaag €500,- gedoneerd aan Riemke bij de Leij die in augustus een stukje met hem mee gaat zwemmen.

IMG_3235   MXJV3707   IMG_3233

 


ROOFTOP YOGA op het dak bij HOTEL v.d. VALK in Sneek
Donderdag 21 juni was het de langste dag én wereld yogadag.

Het was en zeer geslaagde winderige avond met een yoga les precies tussen de buien door! Hieronder een sfeerimpressie.

795f99c8-c297-4d9b-9ce5-2196101ab3a8 5f01a054-f3c5-4b36-a06c-fd8e4d84c36b
Groot Sneek heeft ook aandacht besteed aan dit event, hieronder het stukje in de digitale krant en houd de editie van komende week in de gaten!

Rooftop yogales voor Maarten vd Weijden Foundation
Door Wim Walda op 23 juni 2018 Sport
“Sneek – Harriët de Bruin van Body en Mind Center aan de Leeuwarderweg in Sneek besloot donderdag 21 als én de langste dag van het jaar én wereld yoga dag niet ongemerkt voorbij te laten gaan en organiseerde een open rooftop yoga les op het dak van het Van der Valk Hotel in Sneek. Zestig dames en één heer gaven acte de présence op het winderige dak voor de les, waarvan de opbrengst voor het goede doel was, de Maarten van der Weijden Foundation De kosten van de les, een van de vele outdoor yoga lessen die Harriët deze zomer organiseert, bedroegen €5, zodat de Foundation een donatie van €300 kan verwachten. Er volgen nog meer activiteiten, waarvan de opbrengsten naar hetzelfde goede doel gaan. (zie voor data en tijden de website van Body en Mind Center (http://www.bodymindcenter.nl/)

De weergoden waren het evenement van Harriët blijkbaar goedgezind, want hoewel het hard woei en er regelmatig dreigende wolken overkwamen, duurde het tot net na de laatste oefening, iedereen was nog maar net binnen, voordat Pluvius zijn blaas leegde boven het dak van Van der Valk.”