Nieuws

WORKSHOP HARTCHAKRA Het hartchakra; eenheid en verbinding
hartchakra
In deze workshop stemmen we ons af op het hart. Het Anahata chakra, vierde chakra is gelegen in de borststreek. De onderste drie chakra’s zijn verbonden met het ego en afgescheidenheid. Het hartchakra maakt de overgang naar liefde, heelheid, verbinding en het eenheidsbewustzijn. Vanuit de verbinding met je hart kun je thuiskomen in een diepe vrede en verbondenheid en ben je liefdevol voor jezelf en je omgeving. Het hart is ook een poort naar het Zelf, je intuïtie en harmonie. In deze les doen we een bewegingsmeditatie en hartopeners zodat je deze diepere dimensie van het hart gaat ervaren.

Wanneer:    woensdag 3 januari 2018
Tijd:            19:30-21:00 uur
Kosten:       €15,-
Opgave en info bij: Maaike Dijkstra, 06-41236771, info@zinnenprikkelsenzo.nl


Dubbel Yin geluk met detox gember pakking

yogakerkje
Op zondag 24 december, een dag voor de meestal toch wel drukke kerstdagen, even terugkeren in de stilte! In een wel heel bijzondere omgeving wil ik dit keer een speciale kerstyoga editie gaan geven. De kerk van Akkrum is een prachtige locatie om je in alle rust voor te bereiden op de komende kerstdagen.

Een extra lange yin yoga les met de aandacht op het ontgiften van ons lichaam. We gaan deze ochtend in zachte houdingen het gebied rond de nieren en lever op een rustige manier benaderen. We sluiten de les af  met een gemberpakking op het niergebied in een heerlijke meditatie.

Wie wil dit nu niet! Alleen de locatie maakt al dat het een cadeautje is voor jou, om jezelf deze tijd en rust te gunnen zo vlak voor de drukke feestdagen. Aarzel daarom niet en geef je nu al op!

yoga akkrum       gember
Wanneer
: zondag 24 december 2017, de les zit al vol, maar je kunt wel op de wachtlijst Waar:       Doopsgezinde kerk in Akkrum, buorren 1
Tijd:         9:30-12:00 uur
Zelf meenemen: een warm water kruik, makkelijk zittende warme kleding, sokken Kosten:    €25,- inclusief thee en een detoxhealthy drankje
Opgave:    Harriët de Bruin, 06 21491407   harriet@bodymindcenter.nl


Yin in concert

IMG_8443

Eindejaarsconcert yin yoga. “Melodies, mantra’s en moments” met live muziek van Paul Prem Namada. Wil je het jaar ontspannen afsluiten. Op zaterdagavond 30 december kun je genieten van een warm bad aan gitaar, zang en rustig liggende yin houdingen. We starten met een stiltemeditatie om af te stemmen op jezelf. Daarna geniet je van de liggende ontspannen yogahoudingen gericht op het verbinden en het hart. Paul raakt mensen met zijn betoverende melodie en warme stem recht in het hart!

Wanneer:  Zaterdag 30 december 2017, de les zit al vol, maar kunt wel op de wachtlijst Tijd:          19:30-21:30 uur
Kosten:     € 20,-
Informatie en opgave bij Maaike Dijkstra, 06-41236771, info@zinnenprikkelsenzo.nl