Nieuws


STRESS RELIEF DAG in Friesland

Laat je één hele dag onderdompelen met aandacht, rust, lekker eten en ontspanning helemaal voor jezelf.
Hoe vaak neem jij de tijd om dat te doen? Dat er even voor jou gezorgd wordt, dat tijd niet belangrijk is en de hele dag afgestemd is op het ont-stressen! 
Lijkt je dat niet heerlijk?

stress-relief-tricks-er-doctor-01      stress-relief

Deze dag laat ik je ervaren hoe het voor je lichaam en geest is om met te veel spanning, zorgen en stress rond te lopen. Maar vooral wat je kunt doen om je stress-niveau te verlagen zodat jij eerder de signalen herkent en jij weer het middelpunt in je eigen leven wordt.

Op deze dag wordt met yoga, rust, meditatie en ademhalingsoefeningen het natuurlijk proces in het lichaam ondersteunt om zich meer te ontspannen. Je krijgt inzicht in wat stress met je doet, hoe stress op je lichaam werkt, waar de spanning zich in jouw lichaam vastzet en vooral hoe je die spanning weer kunt loslaten. Tijdens deze dag krijg je simpele en korte oefeningen mee die je gemakkelijk in het dagelijkse leven kunt inzetten. Hierdoor ervaar je de kracht van ontspanning en merk je dat je moeitelozer en efficiënter kunt functioneren. Je ervaart dat je meer tijd krijgt voor andere leuke dingen.

Programma:
 9:00  uur   ontvangst met koffie/thee
 9:30  uur   uitleg stress, stress relief yoga en ademhaling
12:30 uur   culinaire lunch
14:30 uur   meditatie stress relief en soft yin yoga
16:30 uur   smoothie en afsluiting
17:00 uur   einde stress relief dag

mini retreat    miniretreat

Waar: Landhotel de IJsvogel. Dit hotel ligt midden in de Friese weilanden, aan de rand van het bos in een stil natuurgebied bij Legemeer (Sint Nicolaasga)  en serveert heerlijk eten (bekroond met het Lekker-certificaat).

Wanneer:
  zondag18 november 2018

Doe jij mee? De kosten voor deze dag voor jezelf is €85,-. Dit is inclusief koffie, thee, water, wat lekkers, culinaire gezonde lunch, smoothie, yoga, meditatie en inzicht in hoe jij stress kunt ‘aanpakken’ en weer loslaten!
Er is zelfs de mogelijkheid op deze dag om je lichaam extra te laten verwennen met een massage!

Geef je nù op! Harriët de Bruin, 06-21 49 14 07 , of mail me harriet@bodymindcenter.nl

 


WORKSHOP MYO-YIN

Een combinatie van Myo Fascial Release (MFR) en yin yoga. Myofascia staat voor zowel spierweefsel als bindweefsel.

yin yoga   yin yoga
Bij MFR gebruiken we verschillende ballen van verschillende formaten en hardheid om gericht te werken op een bepaald doelgebied in het lichaam om daar meer ontspanning te creëren.
De voordelen van MFR zijn onder andere; minder spanning en pijn in je lichaam, waardoor je je vrijer kunt bewegen,
verhoogde flexibiliteit,
verbeterede hydratie van de weefsels in het lichaam,
verbeterde bloedsomloop en lymfatische circulatie,
verbeterde proprioceptie (lichaamsbewustzijn)
Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij we de houdingen een aantal minuten vasthouden om het lichaam de tijd te geven zich beetje bij beetje te ontspannen en over te geven aan de houding. Op het moment dat de spieren zich ontspannen, kunnen we werken op he diepere liggende en stuggere bindweefsel.

Wanneer:     zondag 11 november
Tijd:              9:30-11:30 uur
Kosten:        €20,-
Opgave en info bij: Angela van de Burgt,  06-14105054, Angela.Yoga@outlook.com


*oktober 2018*
Door de prachtige lange zomer hebben heb ik veel (speciale) buitenlessen kunnen geven. We hebben met z’n allen veel geld ingezameld voor de Maarten van der Weijden Foundation.
Het Body & Mind Center Sneek heeft €850,- gedoneerd aan Riemke bij de Leij die zich heeft ingezet voor de Maarten van der Weijden Foundation.
Dank jullie allen die een bijdrage hebben geleverd!

IMG_3235   MXJV3707   IMG_3233