Yoga & Mindfulness met paarden

Carla Onsman – van der Veen van Arlequino training en coaching verzorgt samen met Harriët de Bruin deze buitenworkshop waarbij je je stress kunt laten gaan. Volledige ontspanning en Mindful bezig zijn is gegarandeerd. De paarden in de kudde helpen je daarbij.

paarden

Programma Yoga en Mindfulness met Paarden – Na een korte kennismaking met elkaar, starten we onder begeleiding van Harriët de Bruin met een yoga les van 1 uur. In stilte gaan we daarna naar de paarden en maak je op een heel ontspannen wijze kennis met deze energetische dieren. Door het ‘gesprek zonder woorden’ aan te gaan met het paard krijg je vanzelf antwoord op jouw vraag. Of je die nu van tevoren had of niet! Door gebruik te maken van alle zintuigen, kun je je heel goed op je zelf focussen en kan de energie behoorlijk gaan stromen! We werken anderhalf uur met de paarden. Daarna is er ruimte om ervaringen te delen en is er gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer:     woensdag 24 juni
Tijd:             19:00-22:00 uur
Waar:           Heerenhoogweg 40, Wijckel
Kosten:         €65,- incl. BTW en koffie en thee
Meer informatie en opgave kan bij: Carla Onsman – van der Veen – tel 06-81.88.56.98 – info@arlequino.nl Of kijk op www.arlequino.nl
De workshop gaat door bij 6 deelnemers.

Heb je een eigen groep, vraag dan naar het groepstarief. Zakelijke arrangementen zijn ook mogelijk. Uitbreiding met lunch en systemische paardencoaching in de middag is ook mogelijk.